Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/excapital/domains/excapital.net/public_html/wp-content/plugins/wpdiscuz/themes/default) is not within the allowed path(s): (/www/wwwroot/excapital.net/:/tmp/) in /www/wwwroot/excapital.net/wp-content/plugins/wpdiscuz/forms/wpdFormAttr/Form.php on line 139
سیاست ضد دامپینگ در ارز دیجیتال چیست؟ - اکس کپیتال
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook

سیاست ضد دامپینگ در ارز دیجیتال چیست؟

سیاست ضد دامپینگ چیست

دسترسی سریع

افزایش و کاهش ناگهانی قیمت در بازارهای مالی از جمله بازار ارز دیجیتال ممکن است به دلایل مختلفی اتفاق افتد که برخی از آنها عبارتند از فعالیت نهنگ ها در بازار، پامپ و دامپ، اخبار و رسانه ها و… . در صورتی که قصد فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال را دارید باید با این اصطلاحات و تاثیر هر یک از آنها در بازار آشنایی داشته باشید تا بتوانید سود بیشتری به دست آورده و با ریسک کمتری در بازار ترید و سرمایه گذاری کنید. در این مقاله ما قصد داریم به دامپینگ و سیاست های ضد دامپینگ بپردازیم، پس با ما همراه باشید.

دامپینگ (Dumping) چیست؟

دامپینگ چیست

دامپینگ یکی از روش های کلاهبرداری مورد استفاده سودجویان در بازارهای مالی مانند ارز دیجیتال است. این استراتژی غیر اخلاقی که در کنار پامپ استفاده می شوند  به معنای نزول ناگهانی قیمت یک نماد معاملاتی است. برای درک بهتر فرض کنید یک ارز دیجیتال نوپا به طور ناگهانی و به یکباره به سود صددرصدی برسد، بدون اینکه هیچ دلیل منطقی برای سود ناگهانی وجود داشته باشد.

در این وضعیت افرادی هستند که با خرید حجم زیادی از رمز ارز با قیمتی بیش از ارزش اصلی باعث افزایش قیمت آن و به اصطلاح پامپ می شوند، پس از  آن زمانی که قیمت به سطح مورد نظر کلاهبردار رسید و هدف آنها محقق شد آنها شروع به فروش ناگهانی ارز دیجیتال خود کرده و معامله گرانی که همچنان در  سودای افزایش قیمت به سر می برند آن را خریداری می کنند.

فروش یکباره حجم بزرگی از یک نماد معاملاتی باعث نزول قیمت آن می شود و در دامپینگ نیز چنین اتفاقی رخ می دهد. در واقع در این افرادی در این تله گرفتار می شوند که پس از یک دامپ بزرگ وارد بازار شده و شروع به خرید کرده اند و هنگامی که قیمت رو به کاهش است سهام خود را با قیمتی کمتر به فروش می گذارند تا از ضررهای بعدی جلوگیری کنند.

سیاست ضد دامپینگ چیست؟

سیاست ضد دامپینگ ارز دیجیتال

پامپ و دامپ در ارزهای دیجیتال و سایر بازارهای مالی می تواند خسارات بسیار بزرگی به دارایی های سرمایه گذاران و معامله گران وارد کند. به همین علت متخصصین بازارهای مالی راهکارهایی برای جلوگیری از پامپ و دامپ نهنگ ها در بازار ارزهای دیجیتال ارائه کرده اند که به آن سیاست ضد دامپینگ یا Anti-Dumping Policy گفته می شود.

سیاست ضد دامپینگ مجموعه ای از قوانین و شرایطی است که از وقوع پامپ و دامپ و قربانی شدن سرمایه گذاران پیشگیری می کند. در واقع این سیاست سازوکاری است که از دخالت نهنگ ها در بازار ارزهای دیجیتال و تاثیرگذاری آنها بر قیمت یک نماد معاملاتی جلوگیری می کند و  ارزش واقعی ارزهای دیجیتال را مشخص می کند.

برای اجرای سیاست ضد دامپینگ در ارزهای دیجیتال از روش های مختلفی استفاده می شود. در برخی از ارزهای دیجیتال برای عرضه کل رمز ارز محدودیت وضع می شود، برای مثال سفارش خرید آن نمی تواند از ۵ صدم درصد تجاوز کند. این امر باعث می شود ارز دیجیتال اکوسیستم عادلانه تری داشته باشد و از خرید حجم زیادی از ارز دیجیتال توسط نهنگ ها جلوگیری شود.

چگونه از دامپینگ جلوگیری کنیم؟

جلوگیری از دامپینگ

همه ما ممکن است در برابر سود کلان یک سرمایه گذاری وسوسه شده و در آن شرکت کنیم. اما باید بدانید که برای سرمایه گذاری امن در ارزهای دیجیتال باید نکات و قوانینی را رعایت کنید که برخی از آنها عبارتند از:

  • زمانی که در رسانه های اجتماعی و سوشال مدیا اخبار جنجالی راجع به یک رمز ارز منتشر می شود پیش از شروع آن را بررسی کنید، چرا که ممکن است با یک پامپ مواجه باشید و ریسک از دست دادن سرمایه شما وجود داشته باشد.
  • برای سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال و هر بازار مالی دیگر پیش از خرید آن را تحلیل و بررسی کنید. تحلیل های درون زنجیره ای، فاندامنتال و تکنیکال می توانند در این زمینه به شما کمک بزرگی کنند تا سرمایه گذاری هوشمندانه تری داشته باشید.
  • با صعود قیمت ارز دیجیتال دچار هیجانات آنی و لحظه ای نشوید و برای سرمایه گذاری خود هوشمندانه گام بردارید. دقت داشته باشید حرص، طمع و ترس از دست دادن احساساتی هستند که ممکن است تصمیم گیری های شما را در معاملات تحت تاثیر قرار دهند.
  • مقدار سرمایه ای که برای سرمایه گذاری اختصاص می دهید باید به گونه ای باشد که در صورت از دست رفتن شما را با شکست بزرگی مواجه نکند، به بیانی دیگر هنگام سرمایه گذاری هیچگاه تمام سرمایه و اموال خود را وارد بازار نکنید.
جدیدترین اخبار
دیدگاه خود را با تحلیلگران دیگر به اشتراک بگذارید
اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظرات
قدیمی ترین
تازه‌ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده تمامی نظرات
حسن
حسن
1 سال قبل

راجب قوی سیاه هم مقاله ارائه میدین لطفا خیلی خوب بود

محمدرضا
محمدرضا
1 سال قبل

ممنون بابت راهنمایی و تیم پشتیبانی قوی که دارین.