Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/excapital/domains/excapital.net/public_html/wp-content/plugins/wpdiscuz/themes/default) is not within the allowed path(s): (/www/wwwroot/excapital.net/:/tmp/) in /www/wwwroot/excapital.net/wp-content/plugins/wpdiscuz/forms/wpdFormAttr/Form.php on line 139
متوسط هزینه دلاری (DCA) (استراتژی سود ساز وارن بافت) - اکس کپیتال
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook

متوسط هزینه دلاری (DCA) (استراتژی سود ساز وارن بافت)

dca متوسط هزینه دلاری چیست

دسترسی سریع

معامله گران موفق بازار ارزهای دیجیتال معمولا استراتژی های خاصی برای انجام معاملات دارند و با بکارگیری سبک ها و سیستم های معاملاتی مختلف، تریدهایی سودمند را انجام می دهند. یکی از سرمایه گذاران موفق بازارهای مالی جناب آقای وارن بافت است که تاکنون کتاب های زیادی نیز در این زمینه به چاپ رسانده است. آقای بافت از استراتژی های متنوعی برای معاملات خود استفاده می کند که یکی از این استراتژی ها DCA می باشد. DCA یا میانگین هزینه دلاری سبکی از معاملات است که در آن سرمایه گذار مقدار کلی سرمایه ای که قصد سرمایه گذاری آن را دارد در فواصل منظم به بخش های مساوی تقسیم می کند. در ادامه به معرفی بیشتر این استراتژی خواهیم پرداخت. با اکس کپیتال همراه باشید.

متوسط هزینه دلاری (DCA)چیست؟

متوسط هزینه دلاری

یکی از دغدغه های مهمی که بسیاری از سرمایه گذاران با آن دست و پنجه نرم می کنند، خرید با قیمت مناسب و یافتن نقطه ورود به معاملات است. یکی از راهکارهایی که به این افراد توصیه می شود، ورود مرحله به مرحله و پله ای به بازار است. یعنی خرید دارایی ها در  دوره های زمانی منظم به جای خرید یکباره و کلی  آن.

این استراتژی میانگین هزینه دلاری نامیده می شود که طی آن بر اساس دارایی فعلی خود یک هدف مشخص می کند و سرمایه گذار با یک زمانبندی مشخص و منظم وارد معاملات می شود. هدف از این استراتژی کاهش هزینه کلی خرید یک دارایی و ریسک های احتمالی ورود می باشد.

در واقع استراتژی  متوسط هزینه دلاری یک استراتژی میان مدت یا بلند مدت سرمایه گذاری است که احتمال تصمیمات مبتنی بر احساس را به حداقل می رساند و سرمایه گذار با هدف کاهش تأثیرات ناشی از نوسانات قیمت در تایم فریم های از پیش تعیین شده سرمایه خود را به صورت مرحله به مرحله سرمایه گذاری می کند. این سرمایه گذاری ها بسته به تصمیم سرمایه گذار به صورت هفتگی، ماهانه یا چند ماهه انجام می گیرند و با وجود نوسانات بازار سودمند و با ریسک کم هستند.

از آنجا که ورود در این استراتژی به صورت پله به پله صورت می گیرد، سرمایه گذار در طول خرید یک قیمت هموار را تجربه خواهد کرد و ضررهای ناشی از ورود ناگهانی به معاملات را تا حد قابل توجهی کاهش می دهد.

متوسط هزینه دلاری برای چه کسانی مناسب است؟

متوسط هزینه دلاری یا DCA

استراتژی میانگین هزینه دلاری برای سرمایه گذارانی که به دنبال سرمایه گذاری های بلند مدت هستند بسیار مناسب است. در این روش هیچگونه از عوامل موثر بر سرمایه گذاری های کوتاه مدت مانند ترس، طمع و… وجود ندارند و سوگیری ها و تعصبات در تصمیم گیری ها از بین می رود.  علاوه بر این در بازار خرسی نیز بسیار کاربردی است. در این روش دیگر معامله گر نیازی به صرف وقت زیاد برای انتخاب نقطه ورود نخواهد داشت و می تواند به صورت پله پله وارد بازار شود.

نکاتی که باید در متوسط هزینه دلاری در نظر داشته باشید

DCA

اولین نکته ای که درباره استراتژی متوسط هزینه دلاری باید از آن آگاه باشید این است که در این روش گرچه ریسک معاملات کاهش می یابد، اما به طور کامل از بین نمی رود و عوامل دیگری نیز هستند که بر روند معاملات تأثیر می گذارند که آنها را نیز باید در نظر داشت.

نکته دیگر، درباره زمان خروج از بازار است. زمان بندی نقاط ورود و خروج کار بسیار سختی است اما با روش میانگین هزینه دلاری این کار نسبتاً آسان می شود اما باید علاوه بر نقاط ورود نقطه خروج را نیز تعیین کرد. برای این کار بهتر است که یک نقطه ضرر و یک قیمت هدف یا دامنه قیمت برای خود داشته باشید و در آن زمان از بازار خارج شوید و معامله را ببندید. شما می توانید پس از  این کار مجددا سرمایه خارج شده را به همان ترتیب قبل تقسیم کرده و وارد کنید.

جمع بندی

متوسط هزینه دلاری یکی از سبک ها و استراتژی های سرمایه گذاری در بازارهای معاملاتی است که بسیاری از سرمایه گذاران بلند مدت و میان مدت از آن استفاده می کنند.  این روش گرچه سود کمتری از برخی از استراتژی های دیگر دارد اما ریسک از دست دادن و ضرر مالی نیز در آن بسیار کمتر است. در این روش معامله گر به جای ورود یکباره به بازار به صورت پله پله و مرحله ای وارد می شود و ریسک ورود های اشتباه را کاهش می دهد. البته باید در نظر داشته باشید که این روش ریسک را به طور کامل از بین نمی برد و به تنهایی نیز سودمند نیست. بلکه باید در کنار سایر عوامل و ابزارهای دیگر مورد استفاده قرار گیرد.

جدیدترین اخبار
دیدگاه خود را با تحلیلگران دیگر به اشتراک بگذارید
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده تمامی نظرات