Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/excapital/domains/excapital.net/public_html/wp-content/plugins/wpdiscuz/themes/default) is not within the allowed path(s): (/www/wwwroot/excapital.net/:/tmp/) in /www/wwwroot/excapital.net/wp-content/plugins/wpdiscuz/forms/wpdFormAttr/Form.php on line 139
قوانین ارزهای دیجیتال در کشورهای مختلف
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook

آخرین قوانین 1400 ارز دیجیتال در ایران و سایر کشورها

قوانین ارزهای دیجیتال

دسترسی سریع

قوانین ارزهای دیجیتال ، رمز ارزها پدیده هایی هستند که از زمان آغاز فعالیت تاکنون، توجه افراد بسیاری را به خود جلب کرده اند و امروزه یکی از بحث برانگیزترین موضوعات به شمار می آیند. هر کدام از رمز ارزهایی که در حال حاضر مشغول به فعالیت اند دارای ویژگی های منحصر به فردی هستند و اهداف مختلفی را دنبال می کنند، اما یکی از اهداف مشترک تمامی آنها تمرکز زدایی است که این امر عدم دسترسی دولت ها و سازمان ها را به قوانین رمز ارزها در پی خواهد داشت.

حکومت ها و دولت ها همواره به دنبال این بوده اند که بر روی همه امور مالی و اقتصادی کنترل داشته باشند، اما با ظهور کریپتوکارنسی ها و تمرکز زدایی آن ها توانایی هرگونه کنترل و نظارت بر ارزهای دیجیتال از دولت ها سلب شد. این امر باعث شد تا بعضی از دولت ها به وضع قوانینی پیرامون ارزهای رمزنگاری شده بپردازند و حتی برخی از آنان تبادلات ارزهای دیجیتال را خلاف  قانون اعلام کنند. در مقاله زیر به بررسی قوانین ارزهای دیجیتال و وضعیت آن در کشورهای مختلف می پردازیم.

قوانین ارزهای دیجیتال در ایران

قوانین ارزهای دیجیتال در ایران

با وجود بحث های گوناگون و بسیار درباره ارزهای رمزنگاری شده در ایران، تاکنون قوانین مشخصی در رابطه با آن وضع نشده است و در هاله ای از ابهام قرار دارد. از آنجا که در قانون اساسی ایران بند یا تبصره ای در مورد مجاز بودن یا نبودن ارزهای دیجیتال وجود ندارد نمی توان فعالیت در این عرصه را جرم تلقی کرد و مجازاتی برای آن در نظر گرفت.

به دلیل غیرمتمرکز بودن ارزهای دیجیتال هیچ گونه تحریمی را نمی توان بر روی آن ها اعمال کرد و همانطور که می دانید ایران اکثر اوقات در لیست تحریم های کشورهای گوناگون بوده است. همین امر سبب شده تا داد و ستد های بازار ارزهای دیجیتال که تحت تاثیر تحریم قرار نمی گیرند برای مردم ایران و حتی دولت فرصتی مناسب به وجود آورد تا بتوانند در بازارهای برون مرزی و بین المللی بدون تحریم فعالیت کنند.

در تیرماه سال 1398 رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از موافقت این کمیسیون دولت با رسمیت صنعت بیت کوین خبر داد ولی بانک مرکزی همواره در اطلاعیه های مختلف ورود رمز ارزها را به حوزه پرداخت ممنوع اعلام کرده است و از طریق بخشنامه ای بانک ها، صرافی ها و نهاد های مالی ذینفع خود را از شرکت و پوشش دهی معاملات ارزهای دیجیتال منع کرده است اما فعالیت افراد حقوقی و حقیقی در صرافی های مبتنی بر ارزهای رمزنگاری شده بلامانع است.

نکته قابل ذکر در مورد قوانین ارزهای رمزنگاری شده در ایران قوانین بیمه و پیگیری های قانونی، در صورت وقوع کلاهبرداری و از دست رفتن دارایی است. اگر دارایی های فعالان مارکت های ارزهای دیجیتال در این مارکت مورد هرگونه سو استفاده، هک یا کلاهبرداری قرار گیرند، از هیچ مرجع قانونی نمی توان آن را پیگیری کرد و شرکت های بیمه نیز خسارت وارده را پرداخت نخواهند کرد. در نتیجه باید تمام جوانب احتیاط را در زمینه ارزهای رمزنگاری شده رعایت کرد.

آخرین وضعیت قوانین استخراج بیت کوین در ایران چگونه است؟

استخراج بیت کوین در سالهای ابتدایی شروع به دلیل مصرف بالای برق و چالش های مربوط به آن ممنوع شد اما در سال 1398 با طرح آیین نامه ای که در آن قید شده بود فرایند استخراج با دریافت مجوزهای لازم از وزارت صنعت، معدن و تجارت به صورت قانونی می تواند صورت گیرد.

استخراج بیت کوین به دستگاه های استخراج تخصصی که ASIC نامیده می شوند نیاز دارد. این دستگاه ها وارداتی بوده و تا قبل از تیر 98 اداره گمرک ایران واردات آن را ممنوع اعلام کرده بود و تمامی واردات به صورت قاچاقی صورت می گرفت. اما در اواخر تیرماه 98 اعلام شد این دستگاه ها نیز در لیست واردات مجاز گمرک قرار گرفته است و می توان آن را به صورت قانونی تهیه کرد.

قوانین ارزهای دیجیتال در آمریکا

قوانین ارزهای دیجیتال در آمریکا

ایالات متحده آمریکا از چندین ایالت تشکیل شده است که هر کدام کمیسیون و قوانین مربوط به خود را دارند در نتیجه در زمینه ارزهای دیجیتال نیز قوانین مختلفی دارند اما به طور کلی دولت فدرال ایالات متحده هنوز قانون روشنی را برای ارزهای دیجیتال بیان نکرده است.

در ابتدای فعالیت ارزهای دیجیتال شبکه اجرای جرائم مالی (FinCEN) ارزهای رمزنگاری شده را به عنوان پول رایج رد کرد و آن را به رسمیت نپذیرفت اما در سال 2013 این نهاد طی بیانیه ای اعلام کرد که مبادلات بر پایه رمز ارزها به رسمیت شناخته می شود و ارزهای رمزنگاری شده می توانند به عنوان جایگزین پول فیات فعالیت کنند. در پی این امر اداره مالیات ایالات متحده دارایی های دیجیتال را مشمول مالیات دانست. به طور کلی شهروندان آمریکایی برای ورود به بازار ارزهای دیجیتال و سرمایه گذاری در آن مشکلی ندارند و قانون یا مجازات خاصی برای آن ها تعیین نشده است.

وضعیت قوانین استخراج بیت کوین در آمریکا

در ایالات متحده آمریکا در صورت امکان خرید و فروش ارزهای دیجیتال، امکان استخراج آن ها نیز وجود دارد. در ایالت هایی که مبادلات و ذخیره رمز ارزها محدود شده باشد، ماینینگ نیز ممنوع است و حق استخراج فراهم نیست. نیویورک از قبیل ایالت هایی است که در آن ماینینگ رمز ارزها غیر مجاز است.

قوانین ارزهای دیجیتال در چین

قوانین ارزهای دیجیتال در چین

کشور چین دید مثبتی نسبت به ارزهای رمزنگاری شده دارد و اقدامات سازنده ای را در جهت جلوگیری از فساد در ارزهای دیجیتال اعمال کرده است. این کشور با ارائه یک بخشنامه بانک ها و صرافی های محلی را از انجام مبادلات ارزهای دیجیتال منع کرد و خواستار توقف آن شد و طی این روند در سال 2014 بسیاری از حساب های تجاری  بیت کوین بسته شد.

عملکرد چین در زمینه ارزهای دیجیتال بسیار محتاطانه است اما از جهتی این کشور علاقه بسیاری به فعالیت در زمینه فناوری بلاک چین و استفاده از آن دارد. با این تفاسیر می توان این گونه برداشت کرد که هدف چین تنها کنترل بازار ارزهای دیجیتال است و معتقد است فناوری بلاک چین باید از اقتصاد ملی چین حمایت کند.

با تمام این سخت گیری ها در دولت چین، این کشور همچنان بزرگترین استخراج کننده ارزهای دیجیتال است و خرید، فروش و معاملات ارزهای رمزنگاری شده در این کشور غیر قانونی نیست.

قوانین استخراج در چین

در ابتدا دولت چین در رابطه با فعالیت استخراج نظری ارائه نداده بود و فرایند ماینینگ در این کشور نه ممنوع شده بود و نه تایید. اما در سال  2021 به دلیل مصرف بالای برق و ایجاد آلودگی های زیست محیطی، چین طی اطلاعیه ای دستور توقف تمامی دستگاه های استخراج را صادر کرد و از شرکت های توزیع برق خواست تا دیگر برق ماینر ها را تامین نکنند. اطلاعیه مذکور با عنوان پاکسازی کامل به دولت های محلی فرستاده شد تا پس از بررسی فعالیت ماینر ها را متوقف کنند.

پس از این اتفاق بزرگترین پایگاه های ماینینگ فعالیت خود را متوقف کردند و عده ای نیز برای ادامه فعالیت به کشورهای دیگر مهاجرت کرده و عملیات استخراج رمز ارزها را ادامه دادند.

قوانین ارزهای دیجیتال در انگلیس

قوانین ارزهای دیجیتال در انگلیس

انگلستان پس از خروج از اتحادیه اروپا قوانین خاص خود را وضع کرد. در سال 2020 دولت بریتانیا ارزهای رمزنگاری شده را در لیست دارایی ها قرار داد، اما قانون خاصی در مورد آن ها وضع نکرد در نتیجه نمی توان آن ها را به عنوان ارز قانونی و رایج محسوب نمود. در این کشور قوانین مالیاتی بر روی ارزهای دیجیتال نیز اعمال می شود.

بانک بریتانیا بیان کرده است که ارزهای دیجیتال را نمی توان به عنوان پول در نظر گرفت و خطری برای ثبات اکوسیستم بانکی ندارند. با این حال اخطارها و دستورالعمل های زیادی برای فعالیت در این مارکت صادر شد که به عدم قانونگذاری و حمایت مالی، بی ثباتی و خطرات معاملات در ارزهای دیجیتال اشاره داشتند.

صرافی های ارز دیجیتال در انگلستان نیاز به ثبت نام در مرجع راهبردهای امور مالی دارند و باید قوانین KYC، مبارزه با پولشویی و مبارزه با تامین مالی تروریسم را قبول کنند.

استخراج در بریتانیا و قوانین آن

فرایند استخراج در بریتانیا مجاز است و هیچ قانونی مبنی بر جرم انگاری بودن آن نیست و بعید به نظر می رسد که در محدوده مقررات مالی موجود قرار بگیرد. خودپرداز های ارزهای رمزنگاری شده مانند بیت کوین در این کشور مجاز به فعالیت هستند و بیش از 250 دستگاه خود پرداز هم اکنون در بریتانیا فعال هستند که این رقم بیشترین مقدار در بین سایر کشورهای اروپایی است.

قوانین ارزهای دیجیتال در روسیه

قوانین ارزهای دیجیتال در روسیه

در سال 2021 در کشور روسیه قوانین مربوط به ارزهای رمزنگاری شده امضا شد و به تصویب رسید. از آن پس کلیه ارزهای دیجیتال مجاز به فعالیت قانونی و گردش مالی در این کشور شدند. با این حال حقوق این ارزها با ارزهای فیات برابر نیست و تنها نهاد های مالی مجاز می توانند مجوز های لازم را برای فعالیت در این مارکت ارائه نمایند.

یکی از قوانین صادر شده در زمینه ارزهای دیجیتال در روسیه مربوط به وزارت کار این کشور است که کارمندان دولت را از داشتن رمز ارزها منع نموده است.

در سال ۲۰۱۷ خبرهایی مبنی بر توسعه ارز دیجیتالی ملی در کشور روسیه که کریپتو روبل نام داشت منتشر شد، اما مدتی نگذشت که مقامات این کشور این خبر را تکذیب کردند و در حال حاضر هیچ ارز دیجیتالی برای این کشور وجود ندارد.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در سال ۲۰۱۸ درخواست مشخص شدن وضعیت ارزهای دیجیتال در روسیه شد و پس‌ از این درخواست لایحه ای معرفی و پیش نویس آن توسط دولت روسیه پذیرفته شد اما به طور رسمی خبری مبنی بر پذیرش آن اعلام نشد. با این حال رئیس کمیته دولتی روسیه در بازارهای مالی اعلام کرد که این نهاد قصد دارد یک ارز دیجیتال ملی را با پشتوانه روبل راه اندازی کند.

در قوانین روسیه آمده است دارایی های دیجیتال را تنها می توان با ارزهای رایج مبادله کرد و برای عرضه توکن باید فرم های لازم پر شود و به مراجع قضایی تحویل داده شود. پس از اتمام عرضه توکن اسناد مربوط به آن باید در اختیار عموم و قانون گذاران قرار گیرد تا بررسی شود.

به طور کلی در قوانین این‌ کشور مجازاتی برای ذخیره و مبادله ارزهای دیجیتال وجود ندارد اما باید مجوزهای لازم از طرف دولت دریافت شود و سازمان مرکزی که این مجوزها را صادر می کند بانک مرکزی روسیه است.

استخراج ارزهای دیجیتال در روسیه قانونی است؟

استخراج به فرایندی گفته می شود که در آن به ازای تایید سوابق دیجیتالی، ارزهای دیجیتال به عنوان پاداش دریافت می شوند. در کشور روسیه این‌ فرایند باید بر اساس قوانین مربوط به تراکنش های دیجیتال صورت بگیرد و تمامی فعالیت های استخراج مشمول مالیات خواهد بود.

قوانین ارزهای دیجیتال سوئد

قوانین ارزهای دیجیتال در سوئد

در کشور سوئد نیز مانند ایران قوانین مشخصی در رابطه با ارزهای دیجیتال وجود ندارد و ذخیره، خرید و فروش ارزهای دیجیتال جرم نیست و مجازاتی ندارد. سازمان نظارت بر امور مالی در این‌ کشور معتقد است که ارزهای دیجیتال تابع قوانین و اختیارات این سازمان هستند و ارزهای دیجیتال از طریق سایتی مشخص فعالیت دارند و مانند یک بازار بورسی عمل می کنند.

بانک مرکزی سوئد اعلام‌ کرده است نه ارزهای دیجیتال در سوئد به عنوان پول در نظر گرفته نمی شوند و قانون مالیات این کشور رمز ارزها را به عنوان معاملاتی که شامل دارایی هستند می شناسد اما شامل مالیات بر ارزش افزوده نیستند.

با تمام توصیفات ذکر شده کشور سوئد محدودیت و مقررات خاصی که سرپیچی از آن ها شامل مجازات شود را در زمینه‌ ارزهای دیجیتال وضع نکرده است و ارزهای دیجیتال وضعیتی مساعد و رو به رشد در این کشور اروپایی دارند.

قوانین استخراج ارزهای دیجیتال در سوئد

در کشور سوئد هزینه انرژی مقرون به صرفه و دمای هوا پایین است‌ در نتیجه بسیاری از ماینرها سوئد را بهترین‌ محل برای عملیات ماینینگ می دانند و حتی از کشورهایی که فرایند استخراج در آنها ممنوع است به این‌ کشور مهاجرت می کنند.

قوانین ارزهای دیجیتال در هند

قوانین ارزهای دیجیتال در هند

در هند بنا بر اعلام‌ دولت این‌ کشور استفاده از ارزهای دیجیتال به عنوان وسیله پرداخت غیر قانونی‌ است اما فعالیت و سرمایه گذاری در این‌ مارکت مشکلی ندارد. با این حال فعالان و معامله گران این بازار خواستار شفاف سازی و مشخص شدن چارچوبی هستند تا بتوانند به وسیله آن جوانب احتیاط را در این زمینه در نظر بگیرند.

دولت هند بارها اعلام‌ کرده است تاکنون هیچ مجوز خاصی برای سازمان ها و شرکت های مرتبط با‌ رمز‌ ارزها صادر نشده و مالیاتی هم برای آنها در قوانین اساسنامه هند وجود ندارد. البته این‌ کشور همواره به دنبال کسب مالیات از درآمد دریافتی، بدون در نظر گرفتن شکل درآمد بوده است.

قوانین استخراج‌ در هند

خبرها حاکی از آن است که دولت کشور هند به دنبال به تصویب رساندن قانونی است که تحت آن ارزهای دیجیتال و کلیه فعالیت های مربوط به آن اعم از استخراج، مبادله یا ذخیره غیر قانونی اعلام شود و برای آن جریمه در نظر گرفته شود. طبق گفته مقامات این کشور در صورت ثبت و اجرایی شدن این قوانین، ارزهای دیجیتال در هند سختگیرانه ترین سیاست ها را در این‌ زمینه خواهند داشت.

قوانین ارزهای دیجیتال در فرانسه

قوانین ارزهای دیجیتال در فرانسه

دولت فرانسه فروش رمز ارزها را به عنوان اموال منقول و اوراق قرضه ی بدون بهره در نظر گرفته است و کلیه فعالیت های کاربران خصوصی و غیر تجاری  در این زمینه شامل ۱۹ درصد مالیات بر درآمد است‌. در حال حاضر فرانسه یکی از کشورهای حامی بلاک چین و ارزهای دیجیتال شناخته می شود، اما این حمایت به این معنی نیست که ارز دیجیتال در این کشور پول واقعی محسوب می شود و همچنان با ارز دیجیتال در این کشور نمی توان پرداختی انجام داد.

قوانین استخراج در کشور فرانسه

استخراج در فرانسه تحت هیچ نظارت یا رژیم نظارتی نیست اما به علت بالا بودن هزینه های انرژی در کشور فرانسه امری مقرون به صرفه نیست و ماینرها  از استخراج در این کشور امتناع می کنند. در ژانویه ۲۰۱۹ پارلمان فرانسه پیشنهادی مبنی بر قرار دادن ماینرها در لیست صنایع الکترونیکی متمرکز مطرح نمود که با این کار ماینرها از مالیات داخلی مصرف نهایی برق معاف می شوند و این معافیت هزینه های مربوط به برق را تا یک سوم کاهش می دهد. البته با توجه به آسیب های زیست محیطی مربوط به استخراج ممکن است این پیشنهاد رد شود و دولت فرانسه آن را نپذیرد.

قوانین ارزهای دیجیتال در آلمان

قوانین ارزهای دیجیتال در آلمان

کشور آلمان که در جایگاه چهارم بزرگترین اقتصاد جهان قرار دارد جزو اولین کشورهایی بود که رمز ارزها را قانونی دانست و به سازمان های مالی اجازه نگهداری آن ها را داد.

دولت آلمان در قوانین مالیاتی خود ارزهای دیجیتال را در دسته بندی پول خصوصی قرار می دهد و چون رمز ارزها به عنوان روش پرداخت قانونی در این کشور محسوب نمی شوند به عنوان پول قانونی یا دارایی در نظر گرفته نمی شوند در نتیجه سود حاصل از درآمد در این زمینه مشمول مالیات نمی شود.

استخراج در آلمان چه قوانینی دارد؟

ماینینگ یا استخراج در کشور آلمان مجاز است و تاکنون هیچ ممنوعیتی در رابطه با استخراج ارزهای دیجیتال از سوی دولت اعلام نشده است.

قوانین ارزهای دیجیتال در عربستان

قوانین ارزهای دیجیتال در عربستان

ارزهای دیجیتال در کشور عربستان قانونی هستند و هیچ منع یا محدودیتی برای آنها وجود ندارد. با این حال هیچ‌گونه حمایت قانونی در صورت از دست رفتن دارایی وجود ندارد و سرمایه گذاران باید با احتیاط کامل عمل کنند. آژانس پولی عربستان در سال ۲۰۱۷ اعلام کرد پروژه ای آزمایشی برای صدور ارز دیجیتال ملی این کشور در دست انجام است که تنها در معاملات بین بانکی استفاده خواهد شد.

استخراج در عربستان

برای عمل استخراج در عربستان قانونی مقرر نشده است و این فرآیند رویکردی خنثی دارد.

قوانین ارزهای دیجیتال در ارمنستان

قوانین ارزهای دیجیتال در ارمنستان

دولت ارمنستان در رابطه با ارزهای دیجیتال فعالیتی محتاطانه دارد اما از فناوری بلاک چین و استفاده از آن حمایت خوبی دارد. رمز ارزها در این‌ کشور پول دیجیتال محسوب نمی شوند و بانک‌ مرکزی‌ ارمنستان به مردم توصیه می کند استفاده از این رمز ارزها را محدود کنند. با این حال دولت ارمنستان قوانین واضحی در زمینه ارزهای دیجیتال وضع نکرده است و وضعیت این ارزها همچنان مبهم است.

استخراج در ارمنستان

در قوانین اساسنامه کشور ارمنستان در مورد استخراج ارزهای دیجیتال محدودیت و قانونی تدوین نشده است و استخراج در این کشور مجازاتی ندارد.

قوانین ارزهای دیجیتال در آذربایجان

قوانین ارزهای دیجیتال در آذربایجان

آذربایجان نیز مانند بسیاری از کشورهای جهان قوانین و مقرراتی در خصوص ارزهای دیجیتال وضع نکرده است اما بر طبق قانون مالیات این کشور، درآمد حاصل از معاملات و ذخیره ارزهای دیجیتال مشمول مالیات می شود. پرداخت به وسیله ارزهای دیجیتال در این کشور پذیرفته نمی شود و طبق اظهارات رئیس بانک مرکزی آذربایجان مرز دارایی های ناپایدار هستند و از مردم خواست محتاطانه عمل کنند.

استخراج ارزهای دیجیتال در آذربایجان

در حال حاضر در قوانین رسمی جمهوری آذربایجان، هیچ قانونی مبنی بر رد و یا تایید استخراج ارزهای دیجیتال ثبت نشده است.

قوانین ارزهای دیجیتال در گرجستان

قوانین ارزهای دیجیتال در گرجستان

گرجستان از معدود کشورهای پیشرو در عرصه ارزهای دیجیتال در جهان است و تاکنون هیچ محدودیت قانونی برای مبادلات ارزهای دیجیتال در نظر نگرفته است و فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال در این کشور نیازمند مجوز خاصی نیست. البته این‌ عملکرد دوستانه گرجستان به این‌ معنی نیست که‌ می توان ارزهای دیجیتال را جزو ارزهای رسمی و قانونی این کشور محسوب کرد. سود درآمد حاصل از خرید و فروش ارزهای دیجیتال در گرجستان مشمول مالیات بر ارزش افزوده نمی شود اما خرید هش و فروش تجهیزات محاسباتی هش بین شهروندان شامل مالیات بر ارزش افزوده است.

قوانین ارزهای دیجیتال در اسرائیل

قوانین ارزهای دیجیتال در اسرائیل

دولت اسرائیل در قانون نظارت بر خدمات مالی خود، افرادی که در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت دارند را ملزم به دریافت مجوزهای دولتی از ناظر خدمات مالی نموده است. بر طبق قوانین این‌ کشور ارزهای دیجیتال موضوعی امنیتی هستند و به عنوان اوراق بهادار در نظر گرفته می شوند و سود و ارزش افزوده بر آن ها مشمول مالیات بر سود سرمایه است. سرمایه گذاران و سازمان هایی که در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت دارند در اسرائیل به عنوان موسسه مالی طبقه بندی می شوند و موظف به پرداخت سود ۱۷ درصدی هستند.

قوانین استخراج در اسرائیل

سرمایه گذاران اسرائیلی که در این کشور به استخراج ارزهای دیجیتال می‌پردازند به عنوان فروشنده تلقی می شوند و مشمول مالیات بر ارزش افزوده هستند.

قوانین ارزهای دیجیتال در کانادا

قوانین ارزهای دیجیتال در کانادا

شهروندان کانادا برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال هیچ‌ مانعی ندارند و می توانند به صورت قانونی در‌ این بازار‌ فعالیت داشته باشند اما با این‌ حال رمز ارزها پول قانونی محسوب نمی شوند. وب سایت آژانس مصرف کنندگان مالی کانادا اظهار کرده است شهروندان کانادا می توانند از ارزهای دیجیتال برای پرداخت در بستر اینترنت و فروشگاه هایی که از ارزهای دیجیتال پشتیبانی می کنند استفاده کنند.

ارزهای رمزنگاری شده در کشور کانادا محدودیت استفاده و نگهداری ندارند و قانونی برای آنها در نظر گرفته نشده است اما با این وجود ارزهای دیجیتال را نمی توان در شمار پول های قانونی این کشور قرار داد.

از آنجا که ارزهای دیجیتال بر طبق قوانین اوراق بهادار قانون گذاری می شوند مالیات بر ارزش افزوده نیز برای آن ها وجود دارد.

قوانین استخراج در کانادا

در کشور کانادا برای استخراج ارزهای دیجیتال قوانین خاصی در نظر گرفته نشده است و دولت کانادا در برابر فرایند ماینینگ رمز ارزها رویکردی خاکستری اتخاذ کرده است. اما با توجه به میزان مصرف بالای برق در فرایند استخراج و آسیب های زیست محیطی، احتمال می رود این کشور قوانین در این رابطه وضع کند و یا تعرفه برق ماینرها را افزایش دهد که باعث کاهش تعداد ماینرها خواهد شد.

قوانین ارزهای دیجیتال در اتریش

اتریش نیز همانند بسیاری از کشورهای دیگر در زمینه ارزهای دیجیتال شفاف سازی نکرده است و مقررات خاصی در رابطه با فعالیت در بازار ارزهای دیجیتال تدوین نکرده است.

ارزهای‌رمزنگاری شده در اتریش پول قانونی محسوب نمی شوند ولی با آنها مانند فلزات گرانبها و اوراق بهادار برخورد می شود و سود و درآمد حاصل از آنها قانونی است. دولت اتریش رمز ارزها را ناپایدار معرفی می کند و از مردم می خواهد در این زمینه با احتیاط کامل عمل کنند زیرا در صورت از دست دادن دارایی در این بازار نمی توان از هیچ مرجع قضایی و قانونی آن را پیگیری کرد.

استخراج در اتریش

استخراج در کشور اتریش تحت پوشش هیچ قانونی قرار نمی گیرد و دولت اتریش هیچ گونه فعالیتی در این زمینه را رد یا تایید نمی کند و در حال حاضر جریمه ای برای آن در نظر گرفته نشده است.

قوانین ارزهای دیجیتال در سوئیس

قوانین ارزهای دیجیتال در سوئیس

کشور سوئیس از آن دسته کشورهایی است که قوانینی سخت گیرانه در رابطه با ارزهای دیجیتال وضع نموده است و سیاست های مبارزه با پولشویی و احراز هویت مشتری در این کشور به طور جدی اجرا می شوند.

دارایی های دیجیتال افراد حقیقی در این‌ کشور مشمول مالیات بر ثروت می شوند و هرگونه ارزش افزوده حاصل از ارزهای دیجیتال در این کشور درآمد محسوب می شود.

صرافی ها در این کشور باید فعالیت خود را بر طبق قوانین مشخص شده انجام دهند و مراحل قانونی را برای ادامه فعالیت خود طی کنند.

قوانین استخراج در سوئیس

استخراج در کشور سوئیس منع قانونی ندارد و قانون خاصی از طرف سازمان نظارت بر بازار مالی سوئیس برای آن تدوین نشده است. البته لازم به ذکر است درآمد حاصل از عمل استخراج در این‌ کشور مشمول مالیات است.

قوانین ارزهای دیجیتال در کره‌ شمالی

کره شمالی با وجود سخت‌ گیری های عمده خود در تمامی‌ زمینه ها تاکنون مقررات خاصی برای ارزهای رمزنگاری شده تعیین نکرده است و حتی این کشور در تلاش برای ارائه رمز ارز بومی مربوط به خود می باشد.

قوانین استخراج‌ کره شمالی

استخراج در کره شمالی در وضعیت خاکستری به سر می برد و هیچ قانونی مبنی بر منع این عمل ارائه نشده است.

قوانین ارزهای دیجیتال در کره جنوبی

قوانین ارزهای دیجیتال در کره‌ جنوبی

کره جنوبی مانند سایر کشورهای نام برده شده ارز دیجیتال را به عنوان پول قانونی در نظر نمی گیرد و نمی توان از آن برای پرداخت هزینه ها استفاده کرد‌. قوانین مربوط به صرافی های ارز دیجیتال در این کشور سخت‌گیرانه و شامل ثبت دولتی و سایر اقدامات سرویس نظارت مالی FSS است.

سرمایه گذاران و ماینرها در کره جنوبی برای دارایی های دیجیتالی خود موظف به پرداخت مالیات هستند و هرگونه سود حاصل از ارزهای دیجیتال در این‌ کشور درآمد محسوب می شود و مشمول ۲۰ درصد مالیات است.

قوانین‌ استخراج کره جنوبی

برای استخراج ارزهای دیجیتال در کره جنوبی هیچ قانونی تدوین نشده است و هرگونه تخفیف برای تعرفه هزینه های برق صنعتی به منظور عمل ماینینگ غیر قانونی تلقی می شود.

قوانین ارزهای دیجیتال در ژاپن

قوانین ارزهای دیجیتال در ژاپن

تدوین و اجرای قوانین مربوط به ارزهای دیجیتال در کشور ژاپن از سال ۲۰۱۷ آغاز گردید و قوانین سخت گیرانه ای در خصوص ارزهای رمزنگاری شده در این کشور وضع شد. استفاده از ارز دیجیتال در ژاپن منوط بر ثبت نام صرافی به عنوان ارائه دهنده خدمات تبادل دارایی در آژانس خدمات مالی ژاپن قانونی است.

در ژاپن انتشار هر گونه خبر کذب در مورد ارزهای رمزنگاری شده جرم‌ محسوب می شود و برای آن مجازات و جریمه در نظر گرفته شده است.  ارز های دیجیتال در ژاپن تحت قوانین اوراق بهادار قرار نمی گیرند و قوانین مشخصی در زمینه خرید و فروش آن ها وجود ندارد. البته لازم به ذکر است برخی توکن ها در این کشور در دسته بندی اوراق بهادار جای می گیرند و قوانین مرتبط با این اوراق برای آنها اعمال می شود.

قوانین استخراج در ژاپن

در حال حاضر قانونی در رابطه با ارز دیجیتال در ژاپن تدوین نشده است ولی شامل پرداخت مالیات می شود.

قوانین ارزهای دیجیتال در مالزی

قوانین ارزهای دیجیتال در مالزی

در قوانین در نظر گرفته شده برای ارزهای دیجیتال در کشور مالزی ارزهای دیجیتال به عنوان اوراق بهادار شناخته می شوند و تابع قوانین این‌ اوراق هستند، با این حال استفاده از رمز ارز ها به عنوان هزینه ی پرداختی کالا و خدمات غیر قانونی است.

با وجود قوانین و مقررات در زمینه ارزهای دیجیتال، دولت مالزی هرگونه مسئولیت در برابر ارزهای دیجیتال را از خود سلب نموده نموده تنها به سرمایه گذاران اخطار می دهد که در این بازار هوشمندانه و با احتیاط عمل کنند.

قوانین استخراج در کشور مالزی

استخراج در این کشور در وضعیتی خنثی قرار دارد و در مقررات تدوین شده در این کشور، قانونی در رابطه با عمل استخراج ارزهای دیجیتال بیان نشده است.

قوانین ارزهای دیجیتال در قزاقستان

قوانین ارزهای دیجیتال در قزاقستان

دولت قزاقستان در سال ۲۰۲۰ قانونی را تصویب کرد که در آن اصلاحاتی در زمینه تنظیم مقررات فناوری بلاک چین و ارزهای دیجیتال ایجاد گردیده و دارایی های دیجیتال قانونی محسوب می شوند. اما این دارایی ها تنها در صورت تبدیل به پول فیات  مشمول مالیات هستند.

ارزهای دیجیتال در کشور قزاقستان بیشتر به عنوان یک فرایند تکنولوژیک شناخته می شوند تا فعالیت اقتصادی و تاکنون نیز ممنوعیتی برای فعالیت آنها در نظر گرفته نشده است.

قوانین استخراج در قزاقستان

برای فرایند استخراج در این کشور قانون خاصی تنظیم‌ نشده است، در نتیجه جریمه ای برای آن وجود ندارد.

قوانین ارزهای دیجیتال در قطر

به دلیل ناپایداری و بی ثباتی بازار ارزهای دیجیتال، قطر هرگونه فعالیت و شرکت در معاملات ارزهای دیجیتال در این کشور را غیر قانونی اعلام کرده است‌ و بانک‌ مرکزی‌ و موسسات مالی در این کشور اجازه تسهیل معاملات رمز ارزها را ندارند.

در بخشنامه ای که در سال ۲۰۱۸ مبنی بر ممنوعیت فعالیت ارزهای دیجیتال در این کشور منتشر شد دولت قطر به تمامی بانک های این کشور هشدار داد تا فعالیت خود را در زمینه ارزهای رمزنگاری شده متوقف کنند و با خاطیان برخورد خواهد شد.

قوانین استخراج ارزهای دیجیتال

از آنجا که ارزهای دیجیتال در این کشور غیرقانونی تلقی می شوند، استخراج آنها نیز خلاف قانون است.

قوانین ارزهای دیجیتال در عراق

بانک مرکزی عراق در بیانیه ای که صادر نمود استفاده از ارزهای دیجیتال را ممنوع اعلام کرد و هر گونه  فعالیت در این زمینه را غیر قانونی دانست و هشدار داد کسانی که به معاملات رمز ارزها مبادرت ورزند با قانون مبارزه با پولشویی کشور با آنها برخورد خواهد شد.

قوانین استخراج ارزهای دیجیتال عراق

در کشور عراق معاملات خرید‌ و فروش ارزهای دیجیتال ممنوع است، در نتیجه استخراج رمز ارزها هم فرایندی غیر قانونی می باشد و جرم‌ محسوب می شود.

جدیدترین اخبار
دیدگاه خود را با تحلیلگران دیگر به اشتراک بگذارید
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده تمامی نظرات