Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/excapital/domains/excapital.net/public_html/wp-content/plugins/wpdiscuz/themes/default) is not within the allowed path(s): (/www/wwwroot/excapital.net/:/tmp/) in /www/wwwroot/excapital.net/wp-content/plugins/wpdiscuz/forms/wpdFormAttr/Form.php on line 139
بررسی رمز ارز ها و توکن های دارای پشتوانه - اکس کپیتال
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook

بررسی رمز ارز ها و توکن های دارای پشتوانه

توکن با پشتوانه

دسترسی سریع

شاید تاکنون نام توکن های دارای پشتوانه بیت کوین را شنیده باشید اما درباره آنها و نحوه عملکردشان در بازار ارزهای دیجیتال اطلاعات کافی را نداشته باشید. اکنون در این مقاله ما قصد داریم به مفهوم توکن های دارای پشتوانه  پرداخته و سپس با برخی از این توکن ها که در حال حاضر در بازار ارزهای دیجیتال فعالیت دارند آشنا شویم. پس با ما در اکس کپیتال همراه باشید.

توکن های دارای پشتوانه چیست؟

توکن های دارای پشتوانه

توکن های دارای پشتوانه دارایی های دیجیتالی هستند که به منظور عملکرد بهتر یک کوین ساخته می شوند. در واقع پشتوانه این توکن ها، دارایی های دیجیتالی هستند که خود دارای ارزش مستقل هستند مانند بیت کوین یا کوین های دیگر بازار رمز ارزها. هدف از ایجاد توکن های دارای پشتوانه استفاده از پشتوانه آن در طیف وسیع تر و در شبکه های دیگر است.

پشتوانه توکن ها ممکن است به جز ارز دیجیتال دارایی های فیزیکی مانند طلا، دلار، نقره و… باشد که در این صورت به آنها استیبل کوین گفته می شود.

ایده توکن های دارای پشتوانه بسیار ساده است، این توکن ها معادل کوین های پشتوانه خود هستند و می توان آنها را در سایر بلاک چین ها استفاده کرد. این امر به معامله گران کمک می کند تا بتوانند کوین های خریداری شده خود را در دیگر شبکه های ارز دیجیتال استفاده کنند و با آنها معاملات خود را انجام دهند.

هدف توکن های دارای پشتوانه ارز دیجیتال چیست؟

توکن های دارای پشتوانه

مهمترین و اصلی ترین هدف از ایجاد توکن های دارای پشتوانه ارز دیجیتال، سازگاری بیشتر رمز ارز پشتوانه آنها با دیگر پلتفرم هاست. در حقیقت این توکن ها باعث برداشته شدن محدودیت های ذاتی برخی از ارزهای دیجیتال می باشد. بسیاری از کوین های ارز دیجیتال در شبکه های دیگر قابل استفاده نیستند و نمی توان آنها را در پروژه هایی که بر روی بلاک چین های دیگر توسعه می یابند سرمایه گذاری کرد، اما با ایجاد توکن های دارای پشتوانه دیگر این محدودیت وجود ندارد.

این توکن ها به دارندگان خود این امکان را می دهند که بدون فروش و یا از دست دادن کوین خود بتوانند از آن برای استفاده در خدمات سایر شبکه ها استفاده کنند بدون اینکه به امنیت یا ارزش آن آسیبی وارد شود. برای مثال دارندگان بیت کوین می توانند با قفل کردن آن در اتریوم و دریافت توکن، در قراردادهای هوشمند و یا برنامه های غیرمتمرکز این شبکه مشارکت نمایند بدون اینکه بیت کوین خود را از دست بدهند.

نحوه کار توکن های دارای پشتوانه به چه صورت است؟

توکن دارای پشتوانه

عملکرد توکن های دارای پشتوانه بسیار ساده است. در واقع این توکن ها ارزشی معادل ارز دیجیتال پشتوانه خود دارند با این تفاوت که می توان آنها را در بلاک چین های دیگر نیز نگهداری و معامله کرد. برای دریافت توکن های دارای پشتوانه ارز دیجیتال معامله گر ابتدا باید با قفل کردن دارایی پشتوانه در شبکه های دیگر توکن رپد شده آن را دریافت کرده و از آن استفاده کند.

برای درک بهتر این موضوع فرض کنید شما دارای ارز دیجیتال بیت کوین هستید و قصد انجام چندین معامله با آن را دارید. همانطور که می دانید شبکه انتقال بیت کوین به دلیل ساختار قدیمی کارمزد بیشتری را برای انجام معاملات دریافت می کند از این رو  ممکن است انجام چندین معامله بر روی این شبکه چندان سودآور نباشد. به همین دلیل می توانید با قفل کردن بیت کوین بر روی بلاک چین های با کارمزد کمتر مانند اتریوم توکن آن را دریافت کرده و از آن استفاده کرد.

نکته مهم در مورد توکن های دارای پشتوانه

توکن های دارای پشتوانه در هر شبکه مقدار مشخصی را شامل می شوند و ممکن است مقدار توکنی که از قفل کردن کوین خود در یک شبکه دریافت می کنید کمتر و یا بیشتر از مقدار آن در شبکه های دیگر باشد. نکته دیگر که باید به آن توجه داشت این است که اتصال میان دو شبکه ارز دیجیتال همواره باید برقرار باشد تا روند برگشت پذیر باشد. به عبارتی تنها زمانی رمز ارزهای قفل شده آزاد خواهند شد که توکن های دریافت شده از بین رفته باشند.

توکن های دارای پشتوانه

راهکارهای جایگزین توکن های دارای پشتوانه ارز دیجیتال

تاکنون راهکارهای بسیاری برای افزایش مقیاس پذیری، کاهش کارمزد، استفاده گسترده تر و کارایی بیشتر ارزهای دیجیتال به وجود آمده اند که هر یک درجه ای از غیرمتمرکز بودن و اهداف مختلفی را ارائه می دهند و تعامل بین شبکه ها را به روش های مختلف حفظ می کنند. این راهکارها شامل افزایش حجم بلاک، افزایش پاداش استخراج، استفاده از لایه دوم، تغییر روش اجماع و… می باشد که برای هر یک باید تغییراتی در زنجیره بلوکی و بلاک ها ایجاد شود. اما در توکن های دارای پشتوانه بدون نیاز به هیچ دستکاری در شبکه می توان مقیاس پذیری بیشتر و کارمزد کمتر را در بلاک چین های دیگر تجربه کرد.

معرفی توکن های با پشتوانه ارز دیجیتال

توکن WBTC، ارز دیجیتالی با پشتوانه بیت کوین است که در شبکه اتریوم راه اندازی شده است. هر واحد WBTC به اندازه یک بیت کوین ارزش دارد و از آن می تواند برای ایجاد قراردادهای هوشمند و یا پرداخت دیگر هزینه های شبکه استفاده کرد.

توکن Dai   که در دسته بندی استیبل کوین های با پشتوانه کریپتو نیز قرار می گیرد، توکنی با پشتوانه رمز ارز اتر است که امنیت آن نیز توسط قراردادهای هوشمند اتریوم تامین می شود.

هم اکنون می توانید در صرافی اکس کپیتال این رمز ارزها را با صرف کمترین زمان و کمترین کارمزد خریداری نمایید.

توکن های پشتوانه دار

جمع بندی

توکن های دارای پشتوانه، ارزهای دیجیتالی هستند که دارای پشتوانه ای با ارزش هستند. این توکن ها که به منظور افزایش کارایی ارز دیجیتال پشتوانه خود عرضه شده اند به کاربران این امکان را می دهند که بدون فروش رمز ارز خود بتوانند آن را در دیگر بلاک چین ها استفاده نمایند.

جدیدترین اخبار
دیدگاه خود را با تحلیلگران دیگر به اشتراک بگذارید
اشتراک در
اطلاع از
guest
3 نظرات
قدیمی ترین
تازه‌ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده تمامی نظرات
ارسلان
ارسلان
1 سال قبل

مدارک احراز هویت توسایتتون چیاس؟

ادمین
ادمین
پاسخ به  ارسلان
1 سال قبل

با احترام
تصویر سلفی و شناسنامه

معصومه
معصومه
1 سال قبل

به نظرتون خرید توکن اتریوم الان خوبه؟