Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/excapital/domains/excapital.net/public_html/wp-content/plugins/wpdiscuz/themes/default) is not within the allowed path(s): (/www/wwwroot/excapital.net/:/tmp/) in /www/wwwroot/excapital.net/wp-content/plugins/wpdiscuz/forms/wpdFormAttr/Form.php on line 139
معرفی بهترین شبکه های انتقال ارز دیجیتال - اکس کپیتال
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook

معرفی بهترین شبکه های انتقال ارز دیجیتال

معرفی شبکه های برتر انتقال ارز دیجیتال

دسترسی سریع

ارزهای دیجیتال که با هدف حذف واسطه های بانکی و دولتی و شفاف سازی نقل و انتقالات مالی میان مردم به وجود آمده اند  برای انتقال از شخص به شخص دیگری نیازمند شبکه های هستند که در بستر آنها حرکت کنند. بیت کوین اولین رمز ارز دیجیتال است و بلاک چین منحصر به خودش را دارد. در سالهای گذشته با افزایش تعداد ارزهای دیجیتال، رقبای جدی برای شبکه انتقال این رمز ارز مشهور پیدا شد و بلاک چین های بیشتری پدید آمدند که هر یک از آنها اهداف خاصی را دنبال می کنند. در این مقاله  با ما همراه باشید تا با شبکه های انتقال ارز دیجیتال بیشتر آشنا شوید.

شبکه های انتقال ارزهای دیجیتال چیست؟

شبکه های انتقال ارز دیجیتال

شبکه های انتقال ارز دیجیتال از زیرشاخه های بلاک چین ها محسوب می شوند و مسیری هستند که ارزهای دیجیتال طی معاملات طی می کنند. این شبکه ها انواع بسیاری دارند و کاربران در هنگام خرید باید شبکه ای تحت پشتیبانی کیف پول خود انتخاب کنند. همچنین کارمزد هر شبکه متفاوت از سایرین است. برخی رمز ارزها تنها در شبکه های بلاکچین مشخصی انتقال داده می شوند در حالی که بعضی دیگر قابل انتقال در شبکه های گوناگون هستند. لذا در هنگام انجام تراکنش ها باید به دنبال شبکه ای بود که از سطح امنیت و سرعت بالایی برخوردار است.

ERC 20

ERC 20  که در سال 2015 توسعه یافت در واقع همان شبکه اتریوم است که در کنار اتریوم بسیاری از توکن ها نیز از آن بهره می برند. مجموعه قوانینی که باید بر روی یک توکن اجرا شوند تا بتواند بر روی بلاک چین اتریوم فعالیت کند ، استانداردهای ERC 20 نامیده می شوند. باید در نظر داشت که ERC-20 یک کد یا نرم افزار نیست، چرا که استانداردهای آن به گونه ای است که با استفاده از توکن های مختلف این شبکه را بر روی بلاکچین اتریوم توسعه داد.

این شبکه بسیار مفید و کاربردی بوده و تراکنش های بسیاری با سرعت بالا بر روی آن انجام می گیرد و کارمزد آن به نسبت سایر شبکه ها کمی بالاست.  توکن های این شبکه که به طور اختصاصی ETH نامیده می شوند به دلیل ناسازگاری با استانداردهای ERC-20 ممکن است در برخی معاملات تخریب و نابود شوند.

توکن های این شبکه چون در بستر اتریوم فعالیت می کنند فعالیت و ساختاری مشابه با آن دارند و می توان گفت تمامی کیف پول هایی که از اتریوم پشتیبانی می کنند از توکن های ERC-20 نیز استفاده می کنند و کاربران و سرمایه گذاران می توانند از آن بهره ببرند.

erc20

BEP-2

نماد این شبکه BNB و متعلق به صرافی  Binance است. در این شبکه قوانینی تعریف شده که توکن ها باید طبق آنها عمل کنند و در آن توسعه دهندگان قادر خواهند بود توکن هایشان را در بلاک چین بایننس توسعه و بهبود بخشند. کارمزد تراکنش ها در این شبکه به نسبت  ERC-20 است و از سرعت بالایی برخوردار است و در هر تراکنش با مقدار BNB  موجود در شبکه پرداخت می شوند. کیف پول های BEP2 با  bnb شروع می شوند.

برخی از کوین های ثابت مثل stably و truechain در این شبکه مشغول فعالیت شده اند و بیت کوین نیز نسخه ای تابع از BEP2 انتشار داده که از سرعت و امنیت این شبکه بهره می برد.

BEP-20

BEP-20 یک استاندارد رمزی در Binance smart chain  است که با هدف ارائه قالبی منعطف برای راه اندازی توکن ها در اختیار توسعه دهندگان قرار می گیرد. همچنین انتقال رمز ها در این شبکه با BNB انجام می شود که اعتبارسنج ها را برای کسب پاداش BNB به انجام معاملات در بلوکه تشویق می کند.

نماد این شبکه BSC  است و کیف پول های آن با OX آغاز می شوند. کارمزد معاملات در این شبکه بسیار کم و نسبت به شبکه های دیگر ناچیز است. بسیاری از کیف پول های ارز دیجیتال از توکن های BEP-20  پشتیبانی می کنند و این شبکه با سرعت زیاد در شبکه های مختلف مانند ماشین مجازی اتریوم می تواند فعالیت کند.

TRC

TRC-20

TRC-20 یک استاندارد توکن بر اساس قرارداد هوشمند هنگام استفاده از شبکه در پلتفرم غیرمتمرکز ترون است. همه توکن ها به منظور تعویض، انتقال، اشتراک گذاری توکن و پشتیبانی کیف پول های دیجیتالی از یک سری مقررات پیروی می کنند. ارز بومی ترون TRX نامیده می شود و توسعه دهندگان برای توسعه ی قراردادهای هوشمند خود در TRC-20 باید TRX را تهیه کنند.

ترون از قدرت و سرعت نسبتاً بالایی در انجام تراکنش ها برخوردار است که همین امر باعث جلب کاربران زیادی به این شبکه شده است، از طرفی انجام تراکنش در این شبکه هیچ کارمزدی ندارد که بر محبوبیت این شبکه می افزاید. در شبکه ترون افراد با تولید محتوا در این شبکه پاداش دریافت می کنند و می توانند این پاداش ها را که به صورت  توکن هستند در کیف پول دلخواه خود ذخیره کنند.

TRC-10

TRC-10 استاندارد فنی دیگری برای ساخت توکن در شبکه ترون می باشد که بدون ماشین مجازی پشتیبانی می شود. کاربران در شبکه ترون می توانند با هزینه 1024 TRX توکن صادر کنند. ترون برای توسعه ماشین های مجازی، معاملات غیر متمرکز، قرارداد های هوشمند، کیف پول و جستجوگران بلاک چین مورد استفاده قرار می گیرد.

OMNI

omni

omni layer بستری برای ایجاد تجارت دارایی ها و ارزهای دیجیتال سفارشی است. omni یک لایه نرم افزاری است که بر روی محبوب ترین و امن ترین بلاک چین یعنی بیت کوین ساخته شده و با omni ساخت توکن برای توسعه ی رمز ارزها و یا معامله آن ها در بلاک چین بیت کوین امری ساده می باشد و  همین سادگی و قدرت امنی باعث شده است تا به پروتکل اصلی توکن مبتنی بر بیت کوین تبدیل شود.

فعالان در این شبکه می توانند از صرافی های معرفی شده توسط omni layer برای مبادله توکن با سایر توکن ها یا بیت کوین ها در بلاک چین بپردازند بدون اینکه نیازی به شخص ثالث نیازی داشته باشند

جمع بندی

ارزهای دیجیتال، ارزهای رمزنگاری شده ای هستند که به عنوان دارایی یا منبعی برای سرمایه گذاری خریداری شده و مورد استفاده قرار می گیرند. این ارزها بر روی شبکه های بلاک چین امنی رمزنگاری شده اند و قابل انتقال از یک شبکه به شبکه ای دیگر می باشند. برخی از شبکه های انتقال ارز دیجیتال مانند omni، ERC، TRC و… که از استانداردهای خاصی پیروی می کنند به عنوان شبکه های انتقال شناخته می شوند. برخی از این شبکه ها از توکن و ارز خاصی پشتیبانی می کنند و برای نگهداری توکن های آن ها از کیف پول هایی که از استاندارد آن ها پشتیبانی کنند استفاده می شود.

 

جدیدترین اخبار
دیدگاه خود را با تحلیلگران دیگر به اشتراک بگذارید
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده تمامی نظرات