Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/excapital/domains/excapital.net/public_html/wp-content/plugins/wpdiscuz/themes/default) is not within the allowed path(s): (/www/wwwroot/excapital.net/:/tmp/) in /www/wwwroot/excapital.net/wp-content/plugins/wpdiscuz/forms/wpdFormAttr/Form.php on line 139
انواع اندیکاتور در تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال - اکس کپیتال
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook

انواع اندیکاتور در تحلیل تکنیکال ارز دیجیتال

اندیکاتورهای پرکاربرد تحلیل تکنیکال

دسترسی سریع

تحلیل تکنیکال یکی از راه های سرمایه گذاری هوشمندانه و سودآور است. تحلیلگرها در تحلیل تکنیکال از اندیکاتورها و اسیلاتورهای مختلفی استفاده می کنند تا چشم اندازی وسیع تر از روند بازار و رمز ارزهای مختلف داشته باشند و بتوانند با درک و شناخت بهتری سرمایه گذاری کنند و معاملات خود را انجام دهند. در ادامه با برخی از پرکاربردترین اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال آشنا خواهیم شد و آنها را بررسی خواهیم کرد. پس با ما همراه باشید.

اندیکاتور چیست؟

اندیکاتورهای پرکاربرد

اندیکاتورها از مهمترین ابزارهای مورد استفاده در تحلیل تکنیکال می باشند. اندیکاتور یا شاخص، نمودارهای کمکی در تحلیل تکنیکال هستند که با استفاده از داده های مورد استفاده در این تحلیل مانند قیمت، زمان، حجم و ترکیب آنها با توابع ریاضی رسم می شوند. در واقع اندیکاتورها با استخراج اطلاعات از نمودار قیمت و زمان و قرار دادن آنها در توابع ریاضی خروجی های کاربردی  برای تحلیل تکنیکال ارائه می دهند.

اندیکاتور های پرکاربرد در تحلیل تکنیکال

اندیکاتورهای بسیاری وجود دارند که هر یک داده های مختلفی را مورد بررسی قرار می دهند. قطعا با یک اندیکاتور نمی توان تحلیل خوبی داشت و در عین حال استفاده از اندیکاتورهای بسیار تنها باعث سردرگمی معامله گر و تحلیلگر می شود. انتخاب اندیکاتورها با توجه به عملکرد و کاربرد آنها یکی از بهترین راه ها برای داشتن یک تحلیل درست است. در این بخش به معرفی اندیکاتورهایی که بیشترین استفاده را در تحلیل تکنیکال خواهیم پرداخت.

اندیکاتورهای کاربردی

شاخص مقاومت نسبی (RSI)

اندیکاتور RSI شاخص حرکتی است که بین صفر تا صد در نوسان است و حرکت قیمت و سرعت تغییر آن را اندازه گیری می کند. زمانی که شاخص RSI از مرز ۷۰ عبور کند نشان دهنده خرید بیش از حد یک نماد معاملاتی را نشان می دهد که می توان آن را یک فرصت فروش احتمالی دانست. هنگامی که شاخص RSI از ۳۰ کمتر شود فروش بیش از حد دارایی تشخیص داده می شود که یک سیگنال خرید است. این اندیکاتور به طور معمول در هر دو هفته بررسی می شود اما بسته به استراتژی معاملاتی تریدر ممکن است زمان آن بیشتر شود.

مومنتوم (Momentum)

اندیکاتور مومنتوم با رسم یک خط بر روی نمودار نمایش داده می شود و تحلیلگران می توانند سرعت تغییر و حرکت قیمت را به وسیله آن تشخیص دهند. میزان مومنتوم هر چه که از ۱۰۰ بیشتر شود سرعت افزایش قیمت بیشتر شده و عکس این موضوع یعنی هر چه از ۱۰۰ کنتر شود سرعت کاهش قیمت بیشتر می شود.

پرکاربردترین اندیکاتورها

سیگنال خرید و فروش (Fixed Buy/Sell)

این اندیکاتور به تحلیلگر کمک می کند تا بتواند روند قیمت را پیش بینی کند. استفاده از اندیکاتور دشواری چندانی ندارد و اغلب در معاملات الگوریتمی نیز استفاده می شود. نوع دیگری از این اندیکاتور که Dynamic Buy/Sell نام دارد از یک ربات تریدر برای انجام معاملات استفاده می کند.

میانگین های متحرک ساده (SMA)

اندیکاتور SMA روند قیمت نماد معاملاتی را در یک برهه زمانی مشخص نشان می دهد. این مقدار که با جمع قیمت و تقسیم آن بر تعداد دوره های زمانی محاسبه می شود یکی از ابزارهای متداول در تحلیل تکنیکال است.

اندیکاتورهای کاربردی

بولینگر باند (Bollinger Band)

این اندیکاتور به وسیله خطوطی بر روی نمودار نشان داده می شود که به کمک میانگین متحرک ساده قیمت رسم شده اند. در بولینگر باند قیمت یک نماد معاملاتی به وسیله خطوط بالا یا پایین حمایت می شود و زمانی که فاصله این خطوط که باند نیز نامیده می شوند بیشتر شود نوسانات هم افزایش یافته و در صورتی که فاصله بین آنها کم شود نوسانات کمتر می شود. نزدیک شدن قیمت به باند بالاتر خرید زیاد در بازار و حرکت آن به سمت باند پایین تر فروش بیش از حد دارایی را نشان می دهد.

استوکاستیک

اندیکاتور استوکاستیک، یک شاخص برگشتی و محدوده ای است و نشان دهنده سرعت حرکت قیمت است. گسترش این اندیکاتور قدرت قیمت و محدود شدن آن کاهش قیمت را نشان می دهد.

اندیکاتورهای سودآور

مکدی (MACD)

اندیکاتور مکدی که در تحلیل بسیاری از بازارهای مالی به کار برده می شود میزان حرکت قیمت و روند آن را نشان می دهد. بالا بودن این شاخص به معنای روند صعودی و پایین بودن آن  به معنای روندی نزولی قدرتمندی است. خطوط متقاطع در مکدی سیگنال خرید و فروش در اختیار معامله گر قرار می دهند.

جمع بندی

اندیکاتورها ابزارهایی کاربردی برای تحلیل تکنیکال هستند که با استفاده از آنها می توان داده های ارزشمندی از بازار به دست آورد. همانطور که می دانید اندیکاتورهای بسیاری برای تحلیل تکنیکال وجود دارند که هیچ یک راه حل واحدی برای همه نیست و هر معامله گر با توجه به استراتژی معاملاتی خود از اندیکاتورهای مختلفی استفاده می کند. در این مقاله به معرفی برخی از اندیکاتورهای پرکاربرد در بازار ارزهای دیجیتال پرداخته شد که امیدواریم با استفاده از آنها معاملاتی سودمند داشته باشید.

جدیدترین اخبار
دیدگاه خود را با تحلیلگران دیگر به اشتراک بگذارید
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده تمامی نظرات