Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/excapital/domains/excapital.net/public_html/wp-content/plugins/wpdiscuz/themes/default) is not within the allowed path(s): (/www/wwwroot/excapital.net/:/tmp/) in /www/wwwroot/excapital.net/wp-content/plugins/wpdiscuz/forms/wpdFormAttr/Form.php on line 139
کارت اعتباری رمز ارزها چیست؟ - اکس کپیتال
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook

کارت اعتباری رمز ارزها چیست؟

کارت اعتباری رمز ارز چیست

دسترسی سریع

ظهور ارزهای دیجیتال به عنوان یک سیستم مالی غیر متمرکز و آنلاین، انقلابی عظیم در حوزه امور مالی به شمار می شود. این بازار پس از معرفی عمومی رشد چشمگیری را تجربه کرد و به سرعت در حال پیشرفت و تکامل است.  دنیای ارزهای دیجیتال به جز رمز ارزها خدمات و محصولات دیگری را نیز در اختیار کاربران قرار می دهد که در میان آنها می توان به کارت های اعتباری ارز دیجیتال اشاره کرد. کارت های اعتباری در ارز دیجیتال عملکردی مشابه کارت های اعتباری سنتی دارند با این تفاوت که به جای پول سنتی از رمز ارز استفاده می کنند و قابلیت کش بک دارند. در این مقاله با اکس کپیتال همراه باشید تا با کارت های اعتباری رمز ارز و امکانات آن بیشتر آشنا شوید.

معرفی کارت اعتباری رمز ارز

کارت اعتباری ارز دیجیتال

کارت اعتباری رمز ارز یکی از محصولات بازار ارزهای دیجیتال است که به منظور تسهیل دسترسی به رمز ارزها و شناخت عمومی بیشتر آنها عرضه شده است. عملکرد این کارت ها همانند کارت های اعتباری سیستم مالی سنتی است  اما مزایای بیشتری نسبت به کارت های اعتباری سنتی ارائه می دهند.

کارت های اعتباری رمز ارزی به کیف پول کاربر متصل هستند و می توان با استفاده از این کارت ها در شبکه ها و درگاه های پرداختی در هر کجای جهان پرداخت خود را با ارزهای دیجیتال انجام داد. کارت های اعتباری رمز ارز  مانند کارت های اعتباری سنتی برای پرداخت باید از قبل موجودی داشته باشند در غیر این صورت نمی توان با آنها پرداختی انجام داد.

نحوه عملکرد کارت های اعتباری رمز ارز

کردیت کارت ارز دیجیتال

ارزهای دیجیتال هنوز به آن حد از پذیرش عمومی نرسیده اند که بتوان برای همه پرداخت ها از آنها استفاده کرد، به عبارت دیگر بسیاری از ارائه دهندگان خدمات و فروشگاه ها هنوز از ارزهای دیجیتال پشتیبانی نمی کنند. کارت های اعتباری ارز دیجیتال راه حل نوینی را برای پرداخت ارائه می دهند که همین امر سبب تمایز آنها از سایر کارت های اعتباری می شود.

راهکاری که این ارزهای دیجیتال ارائه می دهند این است که با همکاری با شبکه های پرداختی بزرگی مانند مسترکارت و ویزا کارت در کمترین زمان ممکن ارزهای دیجیتال را به ارز مورد پذیرش ارائه دهندگان خدمات و فروشگاه ها تبدیل می کنند و آنها را به حساب پذیرنده انتقال می دهند.

کارت های اعتباری رمز ارز چه تفاوتی با کارت های اعتباری سنتی دارند؟

کارت اعتباری ارز دیجیتال

نخستین تفاوت بین کارهای اعتباری رمز ارز و کارت های اعتباری سنتی در ارز مورد استفاده آنهاست. در کارت های اعتباری سنتی برای پرداخت از پول فیات استفاده می شود اما در کارت های اعتباری رمز ارز پرداخت تنها از طریق ارزهای دیجیتال صورت می گیرد.

تفاوت دیگری که بین این دو وجود دارد این است که در کارت های ارز دیجیتال بدون دخالت و نظارت هیچ بانکی پرداخت را انجام می دهند و یک خط اعتباری در اختیار کاربر قرار می دهند، به این معنی که کاربر می تواند ابتدا از سرویس مورد نظر استفاده نماید و سپس هزینه آن را پرداخت کند. این در حالی است که در کارت های اعتباری سنتی اینگونه نیست و پرداخت وابسته به سیستم مالی متمرکز است و نیز باید به صورت آنی انجام گیرد.

مزایای کارت های اعتباری رمز ارز

مزایای کارت اعتباری رمز ارز

کارت های اعتباری رمز ارز دارای امتیازات مثبتی هستند که برخی از آنها عبارتند از:

کش بک: با استفاده از این کارت ها افراد می توانند پس از انجام تراکنش و پرداخت هزینه آن درصد کمی از آن را به عنوان پاداش دریافت نمایند.

پذیرش رمز ارزها: با ورود این کارت ها به زندگی افراد، می توان از ارزهای دیجیتال مانند سایر ارزها برای کلیه پرداخت های روزمره استفاده کرد و ارزهای دیجیتال عمومیت بیشتری پیدا می کنند.

دسترسی بیشتر: کارت های اعتباری رمز ارز به کیف پول شما متصل هستند، به این معنی که شما می توانید از کلیه رمز ارزهای کیف پول خود برای پرداخت استفاده نمایید و با یک کارت چندین ارز را به طور همزمان نگهداری کنید.

کارمزد کمتر: در برخی از ارزهای دیجیتال هزینه تراکنش بسیار ناچیز است و پس از انجام تراکنش مقدار بسیار کمی کارمزد پرداخت می کنید.

قابلیت دسترسی: کارت های اعتباری رمز ارز به دو صورت فیزیکی و دیجیتالی در دسترس هستند که این باعث دسترس پذیری بیشتر آنها می شود.

تخفیفات و پاداش ها: برخی از کارت های اعتباری ارز دیجیتال تخفیف ها و پاداش هایی مانند اشتراک اسپاتیفای، آمازون یا نتفلیکس را برای دارندگان خود به همراه دارند.

کدام کارت های اعتباری رمز ارز بهتر هستند؟

کارت اعتباری ارز دیجیتال

در حال حاضر شرکت های مستر کارت و ویزا کارت دو شرکت ارائه دهنده کارت های اعتباری ارز دیجیتال هستند که مسئولیت صدور و تبدیل ارزی این کارت ها را بر عهده دارند. این دو شرکت با شرکت های مختلفی همکاری می کنند و به آنها کارت های اعتباری ارائه می دهند که در ادامه به معرفی برخی از  آنها خواهیم پرداخت.

Coinbase: ویزا کارت Coinbase با پشتیبانی از رمز ارزهای متنوع انعطاف پذیری بالایی دارد و می توان با داشتن آن طیف وسیعی از رمز ارزها را در هر  کجا پرداخت کرد.  

Nexo: ویزا کارت Nexo  را می توان مناسب ترین کارت اعتباری رمز ارز از لحاظ کارمزد دانست. با استفاده از این کارت کاربران می توانند بدون هیچ کارمزدی و در هر نقطه جهان تراکنش های خود را انجام دهند.

Crypto.com: ویزا کارت Crypto.com این امکان را در اختیار کاربران قرار می دهد تا بتوانند بین ۱ تا ۱۰۰ درصد از هزینه پرداختی خود را در برخی پلتفرم ها به صورت پاداش دریافت کنند. این کارت ها یکی از بهترین کارت های ارائه دهنده کش بک هستند.

Wirex: کاربران با داشتن ویزا کارت Wirex می توانند  با بیش از ۱۵۰ رمز ارز مختلف پرداخت های خود را انجام دهند و علاوه بر این پاداش هایی که توسط این شرکت در نظر گرفته شده است را دریافت نمایند.

سخن آخر

کارت های اعتباری رمز ارز یکی از بهترین ابزارهای ارائه شده در دنیای ارز دیجیتال هستند. این کارت ها به کاربران این امکان را می دهند تا بتوانند از ارزهای دیجیتال خود برای پرداخت های روزانه استفاده کنند و دیگر برای استفاده از آنها نیازی به طی کردن مراحل پیچیده ای همچون مراجعه به صرافی و تبدیل رمز ارز را نداشته باشند. البته مسئله ای که نمی توان آن را نادیده گرفت این است که این کارت ها نیز مانند کارت های اعتباری سنتی دارای محدودیت ها و معایبی هستند که پیش از استفاده باید آنها را در نظر داشته باشید.

جدیدترین اخبار
دیدگاه خود را با تحلیلگران دیگر به اشتراک بگذارید
اشتراک در
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
قدیمی ترین
تازه‌ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده تمامی نظرات
فرزاد
فرزاد
1 سال قبل

تو ایرانم میشه از این کارتا استفاده کرد؟