Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/excapital/domains/excapital.net/public_html/wp-content/plugins/wpdiscuz/themes/default) is not within the allowed path(s): (/www/wwwroot/excapital.net/:/tmp/) in /www/wwwroot/excapital.net/wp-content/plugins/wpdiscuz/forms/wpdFormAttr/Form.php on line 139
Apeing یا تله میمون در رمز ارز ها چیست؟ - اکس کپیتال
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook

Apeing یا تله میمون در رمز ارز ها چیست؟

دسترسی سریع

بیش از یک دهه از آغاز فعالیت ارزهای دیجیتال گذشته است و این رمز ارزها روز به روز شناخته تر می شوند و طرفداران بیشتری می یابند. با توجه به فعالیت ارزهای دیجیتال در سال های اخیر، می توان آنها را به یکی از منابع مناسب سرمایه گذاری دانست که سودآوری مناسبی نیز دارند. سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال نیازمند آشنایی با برخی از مفاهیم و داشتن دانش کافی در زمینه معاملات است زیرا با کمک آنها می تواند به معاملات هوشمندانه تری را انجام داد. یکی از اصطلاحات نسبتا جدید در بازار ارزهای دیجیتال Apeing است که نخستین بار در سال ۲۰۲۰ از آن استفاده شد. در این مقاله قصد داریم به Apeing و کاربرد آن در دنیای ارزهای دیجیتال بپردازیم. پس با ما همراه باشید.

Apeing چیست؟

Apeing

بسیاری از ما پیش از سرمایه گذاری در بازارهای مالی در مورد نماد معاملاتی مورد نظر خود تحقیق کرده و تحلیل های مختلف در مورد آن را بررسی می کنیم. بازار ارزهای دیجیتال نیز از این قاعده مستثنی نیست و برای خرید هر رمز ارز باید تحقیقات لازم را در مورد آن به عمل آورد. اما ممکن است در برخی موارد بنا به دلایل مختلفی بدون هیچ پیش فرضی اقدام به خرید یک رمز ارز جدید نماییم که به این حالت در بازار ارزهای دیجیتال Apeing یا تله میمون گفته می شود.

Apeing در واقع حالتی است که یک معامله گر در مدت کوتاهی پس راه اندازی پروژه ارز دیجیتال و عرضه آن، بدون داشتن اطلاعات کافی و انجام تحقیقات کامل اقدام به خرید آن رمز ارز نماید. این اتفاق غالبا زمانی رخ می دهد که یک ارز دیجیتال در آغاز شروع فعالیت خود با رشد قیمت مواجه شده و سود مناسبی را برای سرمایه گذاران ارائه دهد. در این حالت معامله گر با دیدن سود کلان پروژه دچار فومو یا ترس از دست دادن فرصت می شود.

فومو در معامله گر باعث می شود تا بدون شناخت کامل رمز ارز آن را خریداری کند، زیرا می ترسد در صورت تردید و یا اتلاف وقت سود بالقوه ای که با خرید رمز ارز کسب می کند را از دست بدهد. اصطلاح Apeing نخستین بار در سال ۲۰۲۰ رایج شد. در این دوره که به «DeFi Summer» شناخته می شود پروژه های ارز دیجیتال بسیاری به طور ناگهانی و بدون اطلاع قبلی راه اندازی شدند و با این وجود سود قابل توجهی را به همراه داشتند.

سود حاصل از این پروژه ها باعث ایجاد جنجال بسیاری در رسانه های اجتماعی و بین معامله گران شد. در پی این اتفاق معامله گران بعدی سعی کردند با خرید توکن های هر پروژه نوپایی سود به دست آورند که این رویکرد ضعیف در خرید توکن ها باعث ایجاد اصطلاح Apeing شد.

میمون ها (Ape) در بازار ارزهای دیجیتال کیستند؟

تله میمونی

در بازار ارزهای دیجیتال به آن دسته از معامله گرانی که بدون هیچ تحقیق و ذهنیت قبلی به خرید ارزهای دیجیتال تازه راه اندازی شده می پردازند میمون گفته می شود. این افراد که با نام smooth brain نیز شناخته می شوند زمانی که می بینند معامله گران دیگر با خرید رمز ارزهای نوپا به سود می رسند روش معاملاتی آنها را تقلید کرده و در پروژه های دیگر آن را به کار می برند. در واقع این افراد تنها به دنبال کسب سود هستند و به سایر اطلاعات پروژه اهمیتی نمی دهند.

Apeing با چه ریسک هایی همراه است؟

خرید یک توکن جدید بدون تحقیق در مورد آن با ریسک های زیادی همراه است. همانطور که می دانید صعود ناگهانی یک رمز ارز در بازار ارزهای دیجیتال ممکن است تحت تاثیر علل مختلفی مانند فعالیت نهنگ ها و پامپ و دامپ باشد. علاوه بر این قدرت رسانه های اجتماعی را نیز نباید دست کم گرفت و ممکن است قیمت بالای توکن بر اثر تبلیغات اینفلوئنسر ها و یا کاربران مجازی باشد. بنابراین در نظر داشته باشید که ممکن است با پروژه هایی روبرو باشید که سرمایه گذاری در آنها با ریسک بالایی همراه است و ممکن است دارایی های شما را به خطر بیاندازد.

تله میمون

سخن پایانی

برای سرمایه گذاری در بازار ارزهای دیجیتال داشتن اطلاعات کافی در مورد پروژه ای که قصد سرمایه گذاری بر روی آن را دارید بسیار ضروری است زیرا با سرمایه گذاری در پروژه های ارز دیجیتال جدید و ناشناس ممکن است در دام کلاهبرداران و سودجویان گرفتار شوید و سرمایه خود را صرف رمز ارزهایی کنید که ارزش واقعی آنها کمتر است. اگر قصد خرید یک توکن جدید را دارید ابتدا در مورد آن تحقیق کنید و وایت پیپر آن را به دقت مطالعه کنید، همچنین می توانید از تحلیل های مختلفی که برای رمز ارزها ارائه می شود استفاده نمایید و سپس با آگاهی بیشتری سرمایه گذاری کنید.

جدیدترین اخبار
دیدگاه خود را با تحلیلگران دیگر به اشتراک بگذارید
اشتراک در
اطلاع از
guest
1 دیدگاه
قدیمی ترین
تازه‌ترین بیشترین واکنش نشان داده شده(آرا)
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده تمامی نظرات
محمد
محمد
1 سال قبل

ممنون جالب بود